Криворізькі танкісти візьмуть участь у міжнародному змаганні «Сильна Європа-2021»

ВІЙСЬКОВІ
26.01.21 - 10:57

Командувач Сухопутних Військ Збройних Сил України, генерал-полковник Олександр Сирський зустрівся з військовослужбовцями 17-ї окремої танкової Криворізької бригади ім. Костянтина Пестушка, які здобули перемогу в конкурсі «Кращий танковий взвод ЗСУ». 

Тепер танкісти візьмуть участь у багатонаціональному змаганні танкових взводів «Сильна Європа-2021» у Німеччині, - повідомляють на сторінці бригади.

 

«Це та бригада, з якою я брав участь у бойових діях на Донбасі. Ми провели з вами чимало змагань і навчань. Ви найкраще серед усіх підготовлені до виконання цього відповідального завдання, тому будете представляти Збройні Сили України і усі наші танкові війська на міжнародному рівні. Від вас залежить імідж ЗСУ, нашої держави, Сухопутних Військ і безпосередньо вашої військової частини. Тому це відповідальна місія», - сказав Олександр Сирський.

 

Під час зустрічі військові обговорили проблемні питання, подальшу підготовку, стан готовності озброєння, військової техніки та матеріально-технічних засобів. 

 

Танкові змагання «Сильна Європа» (англ. «Strong Europe Tank Challenge») - міжнародні змагання бронетанкових підрозділів армій країн-членів НАТО, організовані спільними зусиллями Командування ЗС США в Європі та Командування Сухопутних військ ЗС ФРН. Проводять із 2016 року.

 

Фото з сторінки 17-ї ОТБр.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: