Криворізькі тренери взяли участь у суддівстві Турніру з рукопашного бою на Кубок Президента України

СПОРТ
16.04.19 - 13:55

У київському Палаці спорту відбувся Турнір із рукопашного бою на Кубок Президента України серед Збройних Сил України та інших військових формувань, правоохоронних органів та рятувальних служб.

Цього року у видовищних змаганнях взяли участь 15 команд (101 спортсмен-військовослужбовець).

 

Вони представляли Управління державної охорони України, Національну гвардію, Державну прикордонну службу, СБУ, Національну поліцію, Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації, Державну службу з надзвичайних ситуацій, Національне антикорупційне бюро.

 

Для суддівства у турнірі були запрошені і представники Криворізької міської федерації рукопашного бою - тренери Анатолій Волошин, Станіслав Яковлєв і Олександр Бобков.

 

Організатори змагань - Управління державної охорони, Міністерство молоді та спорту України та Федерація рукопашного бою.

 

Учасників турніру вітали начальник Управління державної охорони Валерій Гелетей, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, президент Федерації рукопашного бою України Олександр Гартвич, представники Адміністрації Президента, правоохоронних органів.

"Одним із яскравих символів спортивної весни в Україні є Кубок Президента України з рукопашного бою, історія проведення якого засвідчує, що духовна міцність помножена на козацьку силу, є гідною рисою нашого національного характеру. Цей турнір є наслідком професійної і системної роботи Управління Державної охорони, Всеукраїнської федерації рукопашного бою, правоохоронних і спеціальних органів", - зазначив міністр молоді та спорту Ігор Жданов.

 

Командну першість цьогоріч та Кубок Президента отримали представники Національної поліції України.

 

Фото з відкритих джерел.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: