Криворізькі військові стали найкращими танковим взводом ОК «Схід»

ВІЙСЬКОВІ
03.08.20 - 14:02

Чотири дні тривали змагання на кращий танковий взвод Оперативного командування «Схід». За перше місце боролися танкісти п’яти бригад. Серед переможців – танковий взвод криворізької бригади, - повідомляє пресслужба 17-ої ОТБр ім. Костянтина Пестушка.

Танкістів випробовували у вправах швидкісної стрільби з пістолета. Військові командири вдосконалювали свої навички з управління взводом.

 

Під час водіння бойових машин, танкістам довелося долати 8 перешкод. Стартувала техніка заднім ходом, потім машина розверталась. Водій-механік не мав можливості огляду і повинен був керувати за вказівками командира танку.

 

Наступною перешкодою був обмежений прохід, в який танк заїжджав заднім ходом, а потім вже у водія-механіка забирали перешкоди, і він міг роздивитись маршрут та доїхати до фінішу.

 

Свої вміння та навички демонстрували як вояки з досвідом, так і новачки.

 

За результатами випробувань у чотирьох номінаціях: спортивна, професійна, водіння та оборонний бій, танковий взвод 17-ої ОТБр став найкращим. Нашим військовим вручили кубок та «перехідний танк».

 

За місяць наші танкісти вирушать на змагання на кращий танковий взвод Сухопутних військ. Переможці в подальшому боротимуться за титул кращого взводу ЗСУ і відправляться у Німеччину, де захищатимуть честь Збройних сил України.

 

Фото пресслужби 17-ої ОТБр ім. Костянтина Пестушка.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: