Криворізькі вибухотехніки перевіряють на наявність небезпечних речовин лікарню №10

ПОДІЯ
18.01.22 - 14:52

Криворізькі вибухотехніки зараз перевіряють на наявність закладених небезпечних речовин міську лікарню №10. Цього разу аноніми "замінували" вже медичний заклад. 

Псевдомінер вимагає заплатити йому гроші, інакше "підірве" лікарню. 

 

Оновлено. На місці події працюють поліція та рятувальники 26-ї ДПРЧ. Правоохоронці перевірили лікарню.

"На вулицю вивели 49 осіб персоналу лікарні та 66 хворих. Вибухівку не знайшли", - прокоментувала нам речниця рятувальників Криворізького району Світлана Чередниченко.

 

 

Як ми писали, сьогодні зранку у нашому місті "мінували" всі школи. Будівлі обстежили фахіввці - повідомлення були хибними.

 

Хвиля фальшивих мінувань накрила Україну - вже тиждень до правоохоронних органів надходять повідомлення про вибухові речовини у навчальних закладах, торговельних центрах, на соціальних об'єктах по всій країні. Виклики виявились хибними. СБУ говорить про "російський слід" цих повідомлень, спрямованих на дестабілізацію обстановки у нашій країні. 

 

Нагадаємо, 13 січня псевдомінери "закладали вибухівку" у школи в центрі міста - Металургійному та Центрально-Міському районах. За кілька годин правоохоронцям надійшла інформація про замінування ще й 5-ти торгових центрів: "Ліберті", "Ашан", "Юніон", "Терра" та "Варус". Один із "мінерів" повідомив про сотні кілограмів тротилу в одному з закладів освіти і вимагав заплатити йому 500 тисяч гривень. 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: