Криворізьких вогнеборців відзначили за ліквідацію масштабних пожеж на Луганщині

ПОДІЯ
11.11.20 - 14:40

Сьогодні криворізьких надзвичайників відзначили подяками та грамотами за високий професіоналізм, проявлений під час ліквідації пожежі на Луганщині. 

За плідну роботу з гасіння масштабних пожеж у Луганській області рятувальникам Кривого Рогу подякував начальник ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Андрій Кульбач. 

 

Нагадаємо, криворізькі надзвичайники кілька разів приходили на допомогу колегам із Луганщини при гасінні підпалів по лінії розмежування. 

 

Також нашим вогнеборцям передали новий пожежно-рятувальний автомобіль САРМ, закуплений у межах державної програми.

 

Як ми писали, САРП мають сучасну комплектацію: оснащені аварійно-рятувальним обладнанням і спорядженням, яке підвищить оперативність рятувальників під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

 

Привітали рятувальників представники міської влади та духовенство, яке провело процедуру освячення техніки та особового складу.

 

"Окремо відвідали Ситуаційний центр, створений у Криворізькій міськраді. Відтепер диспетчерська служба може спостерігати за безпекою міста. До цього проєкту запросили долучитись і Службу порятунку, аби підвищити оперативність виявлення пожеж та реагування на них. ​Тішить, що місто впевненими кроками впроваджує сучасні системи безпеки та будує активну взаємодію між службами й відомствами", - зазначив Андрій Кульбач.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: