Криворізьким абітурієнтам! Усе про пробне ЗНО: дати, реєстрація, результати

ОСВІТА
04.01.21 - 14:45

Із 5 до 19 січня триватиме реєстрація на пробне ЗНО, яке проводять задля ознайомлення майбутніх абітурієнтів із процедурою проведення ЗНО, його структурою, змістом тестового зошита та порядком доступу до пункту тестування.

Реєстрація триватиме на сайті регіонального ЦОЯО.

 

Запрошення – інформацію про час і місце проходження буде розміщено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО до 25 березня 2021 року.

10 квітня відбудеться тестування з усіх навчальних предметів.

 

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник зможе пройти тест із одного навчального предмета. Крім участі в пробному ЗНО, кожен зможе додатково завантажити тестові зошити пробного ЗНО-2021 із переліку усіх предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома. 

 

Для отримання результатів, потрібно, починаючи з 10 квітня 2021 року, ввести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання».

 

Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО 16 квітня 2021 року.

 

7. Переваги, які отримують учасники пробного ЗНО: 

- психологічне налаштування на ЗНО; 

- ознайомлення зі стандартизованими тестами, що відповідають вимогам програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт ЗНО-2021; 

- проходження пробного тесту з можливістю заповнення бланків відповідей; 

- уміння ефективно розподіляти час; 

- отримання правильних відповідей до завдань пробного тестування, які будуть розміщені у визначений час на сайті Українського центру оцінювання якості освіти; 

- визначення результатів за шкалою 1-12 балів та рейтинговою шкалою 100-200 балів серед учасників пробного ЗНО поточного року 

- оцінка особистого рівня навчальних досягнень.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: