Криворізький благодійний фонд планує виготовити 2 банно-пральні комплекси для танкістів

БЛАГОДІЙНІСТЬ
08.06.22 - 16:33

Благодійний фонд "Громадська ініціатива мешканців Кривбасу", разом із партнерами, розпочинає виготовлення двох нових мобільних банно-пральних комплексів для воїнів 17-ї окремої танкової бригади.

Від початку повномасштабного вторгнення росії, Фонд передав бригаді більше 1050 бронежилетів, 55 мініелектростанцій, 6 легкових автомобілів з високим рівнем прохідності, автомобіль для перевезення особового складу, а також пожежний автомобіль. Бійцям регулярно доставляють медикаменти, продукти та засоби гігієни, - відзначають на сторінці Фонду.

 

Благодійники підтримують 17-у ОТБр ще з 2014 року. За цей час Фонд передав бригаді 2 мобільних банно-пральних комплекси у зону АТО, відремонтував машини медичної допомоги, відновив командно-штабну машину на основі Урал 43202, придбав цифрове обладнання для снайперського підрозділу, передав близько 300 аптечок із кровоспинним засобом "Целокс".

 

Усім небайдужим пропонують долучитися до доброї справи. Зібрані кошти будуть витрачені на придбання матеріалів та необхідного обладнання. Деталі - за посиланням.
 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: