Криворізький богатир В'ячеслав Павлічук отримав Сертифікат Книги рекордів Гіннеса

ГОРДІСТЬ
23.06.21 - 17:24

Нагадаємо, до світової Книги рекордів Гіннеса потрапив ще один криворізький спортсмен. 2 місяці тому пауерліфтер В'ячеслав Павлічук встановив новий рекорд у становій тязі.

Протягом цього часу журі світової книги вивчало заявку В'ячеслава. І сьогодні криворізький спортсмен, нарешті, отримав заслужений сертифікат. 

 

Як ми писали, 15-го квітня наш силань здійснив 58 підйомів штанги вагою в 100 кілограмів 600 грамів всього за одну хвилину. 

Мер міста Костянтин Павлов підтримував криворізького пауерліфтера і під час встановлення світового рекорду, і сьогодні привітав його першим.

 

«Упевнений, що всі ми пережили сьогодні ті ж самі емоції, що й у квітні, коли був встановлений цей рекорд. Хочеться побажати В'ячеславу від усіх криворіжців успіхів, а також нашим спортсменам – нових висот і нових рекордів», - сказав Костянтин Павлов. 

Цікавий факт – попередній рекорд тримався доволі довго – шість років. 

 

«Попередній рекорд, який вдалося перевершити В’ячеславу, належав американцю, за нашими даними. Сподіваюсь, що завдяки зусиллям В’ячеслава, цей рекорд в Україні затримається надовго, мінімум на 10 років», - зауважив Віталій Зорін, експерт Національного реєстру України.

Довго В'ячеслав Павлічук не відпочивав. Майже одразу після квітневого рекорду він встановив новий, у межах Національної федерації пауерліфтингу. 

«Зараз у мене є запрошення на міжнародний Кубок, який відбудеться у вересні. Це прохідний Кубок на чемпіонат Європи. Якщо не отримаю травму, я в будь-якому разі успішно виступлю і пройду на Європу. А в грудні мене запросили на чемпіонат світу. Це основні цілі, які є на даний момент», - поділився з нами амбітними планами В'ячеслав Павлічук.

Підкорювати ці вершини допомагав спортсмену його однодумець Павло Сухоцький. Він повністю взяв на себе підготовчо-тренувальний процес майбутнього рекордсмена.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: