Криворізький фестиваль магії DREAM FEST. Як проходило магічне дійство?

ЦІКАВО
02.10.21 - 21:18

Фестиваль за мотивами світу "Гаррі Поттера", який організували в межах проєкту Громадського бюджету, відбувся сьогодні у парку Саксаганському. Як це було?

Гості свята змогли зануритися у чарівний світ, на власні очі побачити багатьох з улюблених персонажів Поттеріани, спробувати тематичні смаколики та зробити неповторні фото.

 

Безліч різноманітних фудкортів пропонували криворіжцям цікаве меню – від традиційного вершкового пива до пастуших пирогів. Також можна було придбати незвичні пряники із символікою «ГП».

 

До 18:00 працювали виставочні локації – «Зачарований ліс» із зеленими насадженнями та «Країна сов», де можна було сфотографуватись з крутими пернатими, яких власноруч зробили вихованці закладів освіти Саксаганського району.

 

Крім того, на фестивалі було багато цікавих розваг – уроки в’язання від мадам Візлі, арт-зона з бодіартом, аквагримом та картою-розмальовкою, дуельний клуб, рицарські поєдинки, магічні шахи, уроки левітації, тематичні майстер-класи та палатка віщунки Трелоні.

 

Усі охочі могли завітати до Розподільчого Капелюха, щоб дізнатися, на який факультет у Хогвортсі вони б потрапили. На завершення свята відбулось видовищне фаєр-шоу. 

 

Якщо ви пропустили фестиваль, пропонуємо насолодитись яскравими фото з місця подій.

 

Фото із соцмереж. 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: