Криворізький ФК «Гірник» поступився на виїзді «Альянсу» з Сум. Рахунок 3-2

СПОРТ
14.09.19 - 19:36

14 вересня у Липовій Долині, що в Сумській області відбувся матч в межах 9 туру Чемпіонату України Другої ліги, групи Б. На полі зустрілись місцевий «Альянс» та криворізький «Гірник». Наша команда поступилася 3-2. Про це повідомляє пресслужба криворізького клубу.

Зі старту гра була рівною, трохи більше володіли м’ячом господарі. Але на 40-й хвилині першими все-таки пропустили гравці «Альянсу». Андрій Григорик прострелив до штрафної, а пас замкнув Ярослав Гоменко.

 

Гірники не довго раділи, бо через 5 хвилин рахунок став 1-1. Воротар гостей здійснив сейв і шкіряного після цього заштовхнув у ворота Фарид Сулейман.

 

Другий тайм для нашої команди розпочався не дуже вдало. На 54-й хвилині все той же Сулейман оформив дубль, вийшовши один на один з голкіпером.

 

На 67-й хвилині господарі заробили пенальті за гру рукою суперника. Його впевнено реалізував Владислав Шарай.

 

«Гірник» не розгубився і через 3 хвилини забив другий гол. На цей раз Сергій Гвоздевич зльоту влучив в дев’ятку. Наша команда пішла в масивні атаки, але рахунок так й залишився 3-2.

 

Криворіжці продовжують займати другу сходинку в таблиці. Наступний матч «Гірник» проведе вдома 18 вересня з «Таврією» Сімферополь.

 

Фото з сторінки ФК «Гірник» Кривий Ріг.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: