Криворізький гвардієць визнав свою провину в замаху на вбивство таксиста

РЕЗОНАНС
21.02.20 - 13:09

Сьогодні у Жовтневому районному суді відбулося засідання у резонансній кримінальній справі за обвинуваченням гвардійця у замаху на умисне вбивство таксиста.

Як ми писали, рано-вранці 31 липня 51-річний таксист підвозив молодика до мікрорайону Індустріального, коли раптом той напав на нього з ножем і наніс не менше 6-ти ударів у шию, грудну клітину, лоб та праву кисть.

 

Під час нападу водій вибіг із салону автомобіля та звернувся за допомогою до перехожих, які викликали йому швидку допомогу.

 

Поліція затримала 21-річного нацгвардійця військової частини 3011, який проходить службу за контрактом. Підозрюваного правоохоронці швидко знайшли завдяки залишеному на місці злочину військовому квитку.

 

На сьогоднішньому судовому засіданні розглянули письмові докази справи. Підозрюваний визнав свою провину. До суду він допомагав слідчим ідентифікувати місце злочину.Проте нацгвардієць та його адвокат з незрозумілих причин на наступному засіданні хочуть провести експертизу ножа, яким було скоєно напад.

 

Сторона захисту вважає, що такі дії затягують судовий процес. Попередньо, до кінця розгляду справи залишилося 2-3 засідання.

 

Нацгвардійцю може загрожувати від 7-ми до 15-ти років позбавлення волі.

 

Наступне засідання призначили на 23 березня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: