Криворізький медійник поконфліктував у залі суду з гвардійцем в/ч 3011. Відео

СОЦІУМ
12.02.20 - 16:50

Криворізький медійник Євген Ткаченко в соцмережах оприлюднив допис про безпричинний напад на нього нацгвардійця. 

У дописі Ткаченко стверджує, що вчора у Дзержинському суді гвардієць вдарив його кулаком в обличчя, розбив окуляри й вибив телефон із рук.

 

"За фактом нападу свідки та потерпілий написали заяви за ст. 345-1 та 365 ККУ. До частини 3011 готується позов за відшкодування матеріального та морального збитку", - написав Ткаченко.

 

Пресслужба військової частини 3011 сьогодні надала офіційний коментар з цього приводу.

 

У в/ч 3011 наголошують, що інформація Ткаченка не відповідає дійсності та є провокацією.

 

«11 лютого близько 15:00 гвардійці військової частини 3011 виконували службове завдання з конвоювання, екстрадиції та охорони підсудних під час судового процесу у Дзержинському районному суді. Тоді до зали суду прибули агресивно налаштовані громадяни, які проводили відеозйомку та заважали проведенню судового розгляду кримінальної справи. На прохання судді цих осіб видалили із зали суду. Вказані громадяни почали чинити опір, під час якого намагалися викрасти у військових один із предметів спецзасобів», – прокоментували інцидент у пресслужбі військової частини.

 

Також військові зазначили, що готують звернення до правоохоронців щодо притягнення заявника до кримінальної відповідальності за частиною 2 статті 383 Кримінального кодексу України – завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину, поєднане з обвинуваченням особи в тяжкому злочині та із штучним створенням доказів обвинувачення та за вчинення інших кримінальних злочинів.

 

Фото і відео Євгена Ткаченка.

 

Відео - нижче. Обережно, обсценна лексика!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: