Криворізький ветеран Збройних сил України Василь Стуженко посів друге місце на Іграх воїнів

ВІЙСЬКОВІ
15.09.21 - 16:23

Криворіжець Василь Стуженко, ветеран Збройних сил України, посів друге місце у дисципліні "Стрільба з олімпійського лука" (категорія сидячи) у змаганнях Warrior Games.

Нагадаємо, колишній боєць батальйону "Кривбас" Василь Стуженко виборов право виступати на Warrior Games (Іграх воїнів), які мали відбутися восени в США. Але змагання вирішили проводити віртуально, тож усі учасники міжнародних ігор тепер змагаються на місцях.

 

У змаганнях зі стрільби з лука на перших Віртуальних військових змаганнях зі стрільби з лука Стуженко завоював друге місце.

 

Перше місце у дисципліні "Стрільба з олімпійського лука" відкрита категорія посіла Майя Москвич. На третьому місці у дисципліні "Стрільба з блочного лука", відкрита категорія - Юлія Паєвська.

 

В Іграх воїнів чоловіки та жінки змагаються разом.

 

Warrior Games – це адаптивні змагання для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення, були травмовані або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки. Міністерство оборони США організовує цей захід восьмий рік поспіль. Україна відтепер теж бере у них участь. Уболіваймо за наших!

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: