Криворожанка не змогла зареєструвати своїх дітей, бо й сама не мала жодних документів

СОЦІУМ
12.11.21 - 15:52

Нещодавно за допомогою до Служби у справах дітей Центрально-Міського району звернулася жінка, яка опинилася у складній життєвій ситуації. Її історія дуже заплутана.

Народилася жінка у Кривому Розі, закінчила школу, обрала спеціальність, але диплом не отримала, бо не мала жодних документів, які посвідчують її особу.

 

У це неможливо повірити, але з якихось причин у молодої криворожанки не було ні паспорта, ні навіть свідоцтва про народження.

 

"Раніше, через необізнаність та страх, що її не зрозуміють у державних установах, вона навіть не зверталася за допомогою. Народивши двох дітей, не маючи паспорта, вона не змогла їх зареєструвати. Тоді звернулася до суду. І ось, нарешті, настав день, коли вирішене питання про встановлення факту народження спочатку матері дітей. Наступним кроком була реєстрація дітей в органах ДРАЦС. Ми дуже раді, що змогли допомогти цій родині, і бажаємо більше ніколи не потрапляти у такі складні життєві обставини", - розповіли історію безпаспортної мешканки в районній службі.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: