Криворожанка у соцмережах розповіла, що ледве втекла від "маніяка" біля онкодиспансеру

СОЦІУМ
15.03.21 - 10:27

Днями з криворожанкою сталася пригода, якою вона поділилася в соцмережах, - жінка впевнена, що на неї хотів напасти маніяк. 

Подія трапилася біля онкодиспансеру, на вул. Дніпровське шосе. Жінка прямувала через лісосмугу пішки на Східний-1.

 

"Людей на стежці не було, - розповідає дописувачка. - Лише десь далеко попереду мене йшла жіночка. І тут назустріч мені з'явився чоловік у синіх медичних рукавичках. Він зачепив мене плечем, але я говорила телефоном, тож не звернула на це уваги. Аж раптом у мене промайнула думка: безлюдно, лісосмуга, чоловік у рукавчиках. Я обернулася - а він іде за мною і в руках тримає чорний пояс. Між нами було метрів 15-20. Я почала бігти і голосно кричати, а він побіг за мною. Коли я пробігла через місток - там уже гаражі, машини, дорога поряд - він перестав мене переслідувати. Я застрибнула в 223-ю маршрутку, а коли з вікна побачила на Балакіна патрульну поліцію, вискочила й усе розповіла. Але поліція відреагувала якось в'яло: а хіба він на вас напав? а чому ви не викликали 102?"

 

Врешті, їй порадили їхати додому, запевнивши, що туди направили екіпаж патрульних. При цьому, зі слів жінки, у неї не взяли ні телефона, ні даних. Нажахана криворожанка попереджає земляків про ймовірну небезпеку, яка може підстерігати у цій місцині.

 

Наскільки правдивий цей допис, нам поки не відомо, але бути пильними і дбати про свою безпеку варто за будь-яких обставин.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: