Кривий Ріг попрощався зі старшим солдатом ЗСУ Романом Коренюком, який загинув від обстрілів окупантів

ЖАЛОБА
21.03.22 - 13:42

Сьогодні Кривий Ріг попрощався зі старшим солдатом ЗСУ Романом Коренюком, який загинув 3 березня. Криворіжці провели свого захисника в останню путь із військовим салютом, у глибокій скорботі та вдячності за захист нашої країни, наших дітей, кожного з нас. 

Роман Коренюк закінчив Криворізький національний університет, працював майстром гірничої дільниці на шахті «Октябрська» КЗРК. Із 2020 року служив в українському війську за контрактом.

У бою за нашу Батьківщину був вірний військовій присязі до кінця. Цього року, 19 травня, Роману мало б виповнитися 30 років. Він був гарною, чуйною людиною, сумлінним працівником, професіоналом своєї справи і мужнім оборонцем своєї землі.  

 

"Ми віддаємо шану Роману Дмитровичу Коренюку, який серед перших зустрів ворога. Під час обстрілу він був смертельно поранений і загинув", - виголосив над могилою Героя військовий командир. 

Від імені Президента України та Головнокомандувача ЗСУ він вручив дружині загиблого синьо-жовтий прапор як символ вірного служіння Вітчизні.

 

"Страшний час прийшов на нашу землю - нас убивають лише за те, що ми існуємо, що ми українці. Але господь нам дав таких людей, які віддають свої життя за нашу державу, щоб ми знову не були в рабстві і залежності від цих так званих братів. Ці мужні люди гинуть за наше майбутнє, за наших дітей, за наш народ. Вони врятуються і потраплять у Царство небесне", - звернувся до присутніх священнослужитель.

 

Вічна пам'ять і слава воїнам, що нас боронять!

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: