Кривий Ріг презентував свої туристичні можливості на Міжнародному форумі DniproExpo

ПОДІЯ
13.03.20 - 13:34

Кривий Ріг презентував свої туристичні можливості на Міжнародному форумі з туризму та гостинності DniproExpo 2020, що проходив у приміщенні Культурно-ділового центру «Менора» (Дніпро).

На виставці представили туристичний потенціал Дніпропетровщини – від сільського зеленого туризму до гостинності великих міст та їхнього особливого туристичного характеру. Кривий Ріг, як столиця промислового туризму України, презентував туристичні маршрути промислової тематики, які можна відвідати у «сталевому серці» України.

 

Для ознайомлення відвідувачів виставки з унікальними туристичними можливостями нашого міста представники Кривого Рогу запропонували за допомогою окулярів віртуальної реальності здійснити подорож до гірничо-видобувних підприємств Криворіжжя (спуститися у шахту «КЗРК», оглянути кар’єр «ПівдГЗК» та ознайомитись із коксохімічним виробництвом «АрселорМіттал Кривий Ріг). Стенд Кривого Рогу привернув увагу багатьох відвідувачів виставки, які з захопленням та зацікавленістю розглядали презентаційні матеріали.

 

Під час форуму працювали 4 дискусійні панелі, де обговорювали питання розвитку туризму Дніпропетровської області, шляхи створення сприятливого туристичного клімату регіону. 

 

Туризм у Кривому Розі все більше набирає популярності та ламає стереотипи, пропонуючи унікальні подорожі на об’єкти діючої індустрії.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: