Кривий Ріг відвідав з робочим візитом президент України Володимир Зеленський

ПОДІЯ
08.06.21 - 14:15

Президент країни прибув до Кривого Рогу сьогодні вранці літаком авіакомпанії WindRose за маршрутом Київ – Кривий Ріг.

По прильоту він зазначив: «Сьогодні відкриваються рейси українських авіакомпаній до Кривого Рогу, куди давно не літали літаки».

 

Глава держави ознайомився з низкою перспективних проєктів з розвитку Кривого Рогу та з ходом реконструкції стадіону "Металург", яка відбувається у межах програми «Велике будівництво».

 

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко доповів президентові про виконання регіональних проєктів програми «Велике будівництво». 

 

Міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов доповів про комплекс заходів з підтримки летовища та розповів про плани з модернізації аеропорту.

 

«Місцева влада навіть у найважчі часи зберегла аеропорт у статусі міжнародного. Дякуємо Президенту України Володимиру Зеленському за підтримку», - зазначив мер.

 

За останні роки місто спрямувало на розвиток аеропорту понад 110 млн грн. Зокрема, встановлені вогні високої інтенсивності для забезпечення заходу на посадку, руління і зльоту літаків, відповідно до міжнародних стандартів, придбані установки повітряного запуску двигунів суден, доглядова та інша спецтехніка. Зараз триває проєктування повної реконструкції аеровокзалів та злітно-посадкової смуги. В цілому, міжнародний аеропорт Кривого Рогу може приймати літаки з будь-якої точки України та світу.

 

Нагадаємо, від завтра авіакомпанія WindRose (Роза вітрів) відкриває польоти з Кривого Рогу до столиці. Для зручності містян, між 95-м кварталом та Міжнародним аеропортом Кривий Ріг відтепер курсуватиме автобус №7.

 

 

Фото з сайту президента.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: