Кривий Ріг візьме участь у туристичній виставці "UITT: Україна – подорожі та туризм"

ЦІКАВО
08.05.21 - 10:10

Близько 20 регіонів та міст туристичної України буде представлено цього року на 26-й туристичній виставці "UITT: Україна – подорожі та туризм" 11-13 травня у Києві. 

Кількість учасників національної експозиції міжнародної туристичної виставки у Києві прогнозують вдвічі нижчою, ніж минулого разу. 

 

 

У цьогорічному списку зазначені 49 учасників з України. Серед них - 8 обласних державних адміністрацій, 10 міських рад і об’єднаних територіальних громад, 2 національні природні парки, а також туроператори, заклади розміщення, спеціалізовані видання тощо.

 

 

Свої стенди матимуть міста Бердянськ, Вінниця, Кривий Ріг, Миколаїв, Миргород, Одеса, Скадовськ, Суми, Хмельницький, а також Коблівська ОТГ. У виставці візьмуть участь національні природні парки "Бузький Гард" та "Олешківські піски". 

 

На офіційному сайті заходу зазначають, що список учасників буде доповнюватися. 

 

 

Серед основних заходів виставки планують круглий стіл "Державна програма стимулювання розвитку внутрішнього туризму", організований Комітетом туризму та готельного господарства Торгово-промислової палати України. 

 

 

На дискусійному майданчику 12 травня зустрінуться представники Міністерства культури та інформаційної політики, облдержадміністрацій, міст, профільних асоціацій та туроператорів.

 

 

Наше місто вже не вперше представлятиме у міжнародній експозиції свої напрацювання в сфері промислового туризму. 

 

Нагадаємо, у 2019 році Кривий Ріг презентував на UITT проєкт "Вікенд у стилі INDUSTRIAL".

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»