Кривий Ріг випускає на 20-й маршрут 4 новеньких тролейбуси. Графік курсування

АКТУАЛЬНО
23.12.19 - 16:38

 Cьогодні водії підприємства "Міський тролейбус" отримали ключі від нових машин. З площі Визволення вийшли у перший рейс два нові автобуси та чотири тролейбуси. Поповнення парку комунального підприємства - частина комплексної роботи мерії з оновлення міського транспорту.

 Нові тролейбуси сьогодні залишили місцеве депо й вирушили за першими пасажирами.

 

Вони отримали свій новий маршрут - 20-й. Відтепер курсуватимуть з площі Визволення до станції Кривий Ріг-Головний.

 

За кермом рухомого складу працюватимуть досвідчені водії.

 

Віра Сахно вже 25 років працює водієм. Вже встигла оцінити переваги нової техніки: "Тут і задній міст кращий, м'якше йде, і керування зручніше, все під рукою. Люди задоволені, і нам комфорно.

 

Перші тролейбуси - результат роботи міста з оновлення транспортної мережі. Цей рухомий склад придбано за фінансової підтримки ЄБРР та Європейського Союзу.

 

Кривий Ріг - перше із семи українських міст, яке у співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку вже готує до випуску на лінії нові сучасні тролейбуси. 

 

"Ми отримали перший транш. 4 тролейбуси з 54-х запланованих ми випускаємо на 20-й маршрут. Це екологічно чистий та комфортний транспорт, який може приймати і людей, обмежених у пересуванні, і дитячі візочки. Тому вважаємо, сьогодні даємо ще один поштовх розвитку нашої транспортної системи", - коментує Юрій Вілкул, міський голова Кривого Рогу .

 

Як ми писали, у криворізькій мерії був підписаний договір між КП «Міський тролейбус» та ТОВ «Торговий дім «ЛІТАН» на постачання 54 нових тролейбусів. Перший рогатий прибув до нашого міста 16 грудня. 

 

Як ми повідомляли, графік курсування нових маршрутів автобусів 1, 1А та тролейбуса №20 можна переглянути тут. 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: