Кривий Ріг заохочує до промислового туризму відвідувачів міжнародної виставки "Україна" - UITM ’2019"

ЕКСКЛЮЗИВНО
02.10.19 - 13:46

У Києві відкрився 26-й Міжнародний туристичний салон "Україна" - UITM ’2019". Як повідомляють з місця події наші журналісти, свої здобутки на виставці представили понад 100 компанiй із 25 краiн свiту. 

Активну участь у міжнародному заході вже не вперше беруть криворіжці.

 

3 жовтня криворізька делегація представить відвідувачам престижного салону свій проєкт "Кривий Ріг круглий рік". Презентація відбудется 3 жовтня о 14:40 у Міжнарождному виставковому центрі на Броварському проспекті, 15.

 

"Що можна побачити у залізному серці України протягом року, які заходи є найбільш цікавими та що таке "індустріальний туризм"? Зима - не привід для домашніх посиденьок!", - такий головний меседж криворіжців. 
 

Наше місто представило інформаційну виставку про багату криворізьку індустріальну спадщину - промислові об’єкти (шахти, кар’єри, відвали, штольні, штреки, гезенки, залишки гідротехнічних споруд, фрагменти стародавніх гірничопромислових ландшафтів, робочих поселень).

 

Як передають наші журналісти, акцент - на промисловому туризмі. У криворізькій експозиції - буклети, зразки порід, амуніція, каски. Особливу увагу учасників салону привернули ексклюзивні черевички та локація у 3-D форматі.

 

Як ми раніше писали, у березні Кривий Ріг презентував свій проєкт "Вікенд у стилі INDUSTRIAL" на 25-ій ювілейній Міжнародній туристичній виставці UITT - "Україна – подорожі та туризм". 

 

Довідково. UITT - це традиційне щорічне місце зустрічі міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туроператорів і агенцій, представників держструктур, авіа, готелів, перевізників та медіа.

 

До речі, всі охочі відкрити для себе принади Кривого Рогу можуть перейти за цим посиланням, ознайомитись та скачати буклет "Кривий Ріг туристичний".

 

 

Фото ТРК "Рудана"

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: