Кудись ми йдемо не туди. 65% українців вважають, що країна рухається у неправильному напрямі

СОЦІУМ
10.11.20 - 13:58

65,5% громадян вважають, що події в Україні розвиваються у неправильному напрямі. Разом з тим, 20% українців вважають, що держава не здатна подолати існуючі проблеми.

Про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного Соціологічною службою Центру Разумкова з 30 жовтня по 5 листопада 2020 року.

 

Згідно з даними опитування, 17,5% респондентів вважають, що події в Україні розвиваються у правильному напрямі, 65,5% — що в неправильному. 17% респондентів не змогли визначитися з відповіддю.

 

Крім того, 19,5% опитаних вірять, що Україна здатна подолати існуючі проблеми та труднощі протягом найближчих кількох років, а 50% вважають, що Україна зможе подолати проблеми у більш віддаленій перспективі.

 

Водночас 20,3% опитаних вважають, що Україна не здатна подолати існуючі проблеми. Решта - 10,2% – не визначилися з відповіддю.

 

Соціологічна служба Центру Разумкова проводила дослідження методом інтерв’ю «обличчям до обличчя» за місцем проживання респондентів. Було опитано 2020 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

 

Джерело – УНІАН.

Фото на прев’ю з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: