Кулаком в обличчя – за матюки. У Кривому Розі 17-річного студента судили за побиття

КРИМІНАЛ
10.06.20 - 15:47

Жовтневий районний суд ухвалив вирок 17-річному студенту, обвинуваченому у побитті неповнолітнього, – повідомляє пресслужба суду.

У жовтні 2019-го року біля торговельного комплексу на 5-му Зарічному юнак зустрів своїх однокурсників. Підійшовши до них, молодик почув, як малознайомий 15-річний хлопець у компанії висловився нецензурно на його адресу. Обурившись, молодий чоловік ударив його кулаком в обличчя. Підліток отримав травми середнього ступеня тяжкості.

 

У судовому засіданні підсудний визнав провину у повному обсязі та просив суворо його не карати.

 

Потерпілий пробачив свого кривдника, а його представниця зазначила, що той повністю відшкодував завдану моральну та матеріальну шкоду.

 

Враховуючи, що обвинувачений неповнолітній, суд визнав його винним та звільнив від покарання, застосувавши до нього примусові заходи виховного характеру у вигляді застереження та передачі під нагляд матері до досягнення повноліття.

 

Застереження - роз’яснення судом неповнолітньому наслідків його дій, оголошення осуду за ці дії та попередження про суворіші наслідки в разі продовження протиправної поведінки. Передача неповнолітнього під нагляд батьків передбачає посилений виховний вплив та контроль поведінки.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: