Лакшері кішка: чотирилапа улюблениця Лаґерфельда може успадкувати 200 мільйонів доларів

ЦІКАВО
22.02.19 - 16:45

Улюблена кішка дизайнера Карла Лаґерфельда на прізвисько Шупетт може отримати 200 мільйонів доларів у спадок. — Уніан.

Як ми вже повідомляли, у віці 85 років від раку підшлункової залози помер головний дизайнер і креативний директор модного дому Chanel Карл Лаґерфельд.

 

 

Кутюр’є не був одружений та не мав дітей. Статки Лаґерфельда оцінюють у 200 мільйонів доларів, які він залишив у спадок своїй улюблениці — Шупетт.

Кішку бірманської породи подарували модельєру у 2011 році на Різдво. Відтоді Шупетт неодноразово брала участь у різних кампаніях. Модельєр присвятив своїй улюблениці книгу й розробив колекцію аксесуарів, у тому числі брелоки й сумки. У чотирилапої моделі є своя сторінка в Instagram, де на неї підписані понад 260 тисяч осіб.

 

 

 

У 2015 році в інтерв’ю на телеканалі France 3 Лаґерфельд розповів:" у Шупетт є свій невеликий статок, вона спадкоємиця. Якщо зі мною щось трапиться, людина, яка потурбується про неї, не буде нічого потребувати».

 

Та наразі юристи зіткнулися з суттєвою проблемою, адже закони Франції, де тривалий час жив і працював легендарний модельєр, не дозволяють залишати спадщину тваринам, хай навіть і найулюбленішим.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: