LCD і галюциногенні грибочки з Євросоюзу. У Дніпрі затримали організатора банди наркодилерів. Відео

КРИМІНАЛ
16.01.20 - 16:16

Оперативники та слідчі Служби безпеки України встановили, що до складу угруповання входили дніпряни, які поставляли гуртові партії наркотиків з однієї з країн Бенілюксу через поштовий канал, – повідомляє пресцентр СБУ.

Психотропні речовини замовляли через інтернет у постійного реалізатора заборонених препаратів. За попередноью інформацією, щомісяця на адресу наркодилерів надходило у середньому 4 посилки з психотропами, зокрема MDMA, LCD. Зловмисники реалізовували психотропи на території Дніпропетровської області через розгалужену мережу дилерів з використанням ботів в інтернет-месенджерах та служб кур’єрської доставки.

 

Правоохоронці затримали організатора наркобізнесу під час отримання одного з чергових поштових відправлень, у якому було понад 200 пігулок з особливо небезпечними психотропними речовинами.

 

У фігурантів справи також виявили нарколабораторію, яку зловмисники організували у звичайній квартирі багатоповерхівки, повністю забезпечивши її необхідним обладнанням, системою вентиляції та клімат-контролем. У приміщенні вони налагодили повний цикл нарковиробництва. Вирощували марихуану у теплиці, висушували, подрібнювали та розфасовували у пакети для продажу.

 

У помешканнях фігурантів правоохоронці виявили спецобладнання для вирощування наркотичних речовин, понад 2 кілограми марихуани, галюценогенні гриби, оксібутират натрію. А також підроблені паспорти для отримання поштових замовлень, телефони та комп’ютерну техніку.

 

За фактом контрабанди наркотичних засобів відкрили кримінальне провадження. Вирішують питання щодо повідомлення фігурантам справи про підозру.

 

Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

 

Операцію з викриття організаторів контрабандного каналу проводили під процесуальним керівництвом прокуратури області.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: