Локшина wok у Мелітополі: огляд ресторанів і барів

БІЗНЕС
20.08.21 - 11:49

У Мелітополі паназійська кухня вважається дуже затребуваною. Локшину пробує абсолютно кожен. Пропонуємо Вам ознайомитися з цим меню - https://melitopol.sushi-master.ua/ru/menu/panaziya. Ймовірно, хтось підбере для себе щось новеньке.

«Суши Мастер»

 

У Мелітополі досить популярною вважається онлайн-мережа ресторанів під назвою «Суши Мастер». Цей заклад успішно працює в багатьох українських містах і пропонує оригінальне сезонне меню кожному. Щоб замовити улюблену локшину або спробувати щось новеньке, потрібно просто зайти на офіційний сайт, вибрати відповідні позиції і зробити замовлення або ж зателефонувати за вказаним у контактах номером телефону.

 

Причини звернутися саме в «Суши Мастер»:

·       позитивна репутація;

·       дотримання рекомендованих пропорцій;

·       висока якість;

·       ввічливе обслуговування.

 

Можна також зайти на головну сторінку цього закладу, щоб докладніше дізнатися про актуальні акції та знижки. Так кожен зможе непогано заощадити або отримати другий вок в подарунок абсолютно безкоштовно.

 

«Суши Wok»

Ще одна досить поширена в Україні мережа, яка користується популярністю в Мелітополі. У цьому ресторані доставляють тільки японську, китайську і паназійську кухню. Це варто враховувати, замовити щось з італійської або американської кухні тут не вдасться. У будні дні в ресторані «Суші Wok» діють щасливі години. У період з 12.00 до 16.00 кожен охочий може купити собі два вока за ціною одного. При цьому, необов'язково вибирати абсолютно однакові позиції.

 

«Улюблений кухар»

У цьому місці можна поїсти як японську, так і паназійську кухню, а також традиційну українську. «Улюблений кухар» в своїй діяльності об'єднує відразу кілька напрямків, завдяки чому кожен може для себе підібрати найбільш оптимальний варіант, який точно йому сподобається. Цей ресторан належить до середньої цінової категорії. Там немає авторських позицій, зате в меню налічується більше десятка варіантів класичних ролів, суші, локшини та інших страв. Також діє вигідна бонусна система для постійних клієнтів. Кожен може оформити собі індивідуальну картку, накопичувати бали і потім розраховуватися ними або отримувати якусь страву абсолютно безкоштовно. Це дуже вигідно і зручно.

 

«Берлога»

Це один із бюджетних закладів міста. При цьому, в коментарях часто пишуть про те, що там дійсно подають дуже смачну локшину. Оптимальний варіант точно знайдеться як для любителів чогось кисло-солодкого, так і для тих, хто полюбляє гострі страви. «Берлога» цінує кожного свого клієнта, тому при досягненні суми в розмірі від 200 гривень замовлення може бути доставлене в будь-яку точку міста кур'єром абсолютно безкоштовно. А за бажання можна прийти самостійно і забрати своє замовлення або ж поїсти прямо в закладі. Гарантована хороша атмосфера і дуже приємне обслуговування. 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: