Лише два дні. Коли українські вступники зможуть протестувати електронні кабінети?

ОСВІТА
29.07.20 - 11:32

Упродовж двох днів вступники матимуть можливість створити тестовий електронний кабінет на сайті та подати через нього заяви на вступ. Тестування триватиме з 10:00 29 липня до 22:00 30 липня 2020 року, - повідомляє Міністерство освіти і науки України.

У тестуванні можуть взяти участь особи, які  мають: 

 

 

- сертифікат ЗНО та  свідоцтво/атестат про повну загальну середню освіту (подання заяв для здобуття освітніх ступенів «Фаховий молодший бакалавр», «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр» на основі повної загальної середньої освіти);

 

 

- сертифікат ЄВІ/ЄФВВ та диплом про вищу освіту (подання заяв для здобуття освітнього ступеня «Магістр» на основі вищої освіти).

 

 

Тестування проводитимуть, щоб перевірити роботу ЄДЕБО під час пікових навантажень, а також дати можливість абітурієнтам ознайомитись з інтерфейсом системи.

 

Для полегшення роботи з електронними кабінетами для вступників розроблені спеціальні покрокові інструкції по роботі з системою для вступу на бакалавра та магістра, з якими можна ознайомитись за посиланням

 

По закінченні тестування всі внесені заяви будуть видалені із системи. Логін і пароль на тестовий електронний кабінет також не будуть працювати.

 

Офіційна реєстрація електронних кабінетів розпочнеться 1 серпня з 10:00.

 

Фото з мережі Інтернет.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: