Любощі у День святого Валентина: з гумором і без травматизму

ЦІКАВО
14.02.19 - 11:47

За статистикою, саме 14 лютого, в День святого Валентина, за допомогою до лікарів звертається найбільша кількість сексуальних експериментаторів. 

 

Це й не дивно, бо закохані, які прагнуть здивувати або порадувати свою половинку, інколи зважуються на досить складні еротичні піруети. Тож, аби не опинитися на лікарняному ліжку у день Валентина, лікарі радять контролювати свої бажання і розраховувати власні сили та можливості. 

 

Наша редакція пропонує з'ясувати, як не зіпсувати вечір кохання. Пунктів небагато, проте їх варто знати.   

 

Очікування! Це, мабуть, перше, що може завадити вам у цей вечір. Природно, що День святого Валентина ми уявляємо собі в чарівній атмосфері з приємними подарунками та чуттєвим фіналом.  Але так буває далеко не завжди, тому не потрібно вимагати від себе та свого партнера чогось більшого ніж зазвичай. Це допоможе віддатися почуттям без зайвих образ.

 

Незручна білизна. Часто у День Валентина дами, й будьте в цьому певні, чоловіки намагаються здивувати один одного гарною, дивною або цікавою білизною. Та частіше це перетворюється на дискомфорт та конфузи, ніж на насолоду. Цілком ймовірно, що під час прелюдії ви будете думати не про партнера, а про те, як звільнитися з полону стрингів або корсету.

 

Підготовка. Часто в День закоханих пари влаштовують другий "новорічний марафон" - походи по магазинах, прибирання, приготування величезної кількості їжі тощо. Відчуття втоми вже точно ніяк не сприяє інтиму. Тож намагайтеся більше відпочивати. Прийдіть додому, прийміть ароматичну ванну і тільки після цього починайте збиратися на побачення. 

 

Їжа та алкоголь. Не потрібно приходити в ресторан і замовляти безліч жирних страв та літри алкоголю. Підсумком такого вечора стане сон та погане самопочуття, а не приємне дозвілля разом. Тож зробіть правильний вибір - легкі закуски, салати і символічна кількість вина.

Косметика та парфуми. Жінки намагаються зробити себе в цей день максимально красивими. Звичайно, косметика в цьому випадку - гарний помічник, але... Чи відомо вам, дівчата, що чоловіки впродовж життя з поцілунком з’їдають у середньому 3 кілограми губної помади? Тож краще обирайте легкі блиски для губ або гігієнічну помаду. 
З парфумами теж варто бути обережними. До речі, традиційні місця для їх нанесення - зап'ясток і шия можуть так само завадити вашій прелюдії, адже саме у ці зони найчастіше цілують.

 

Головне правило вдалого романтичного вечора - пам'ятайте, що День Валентина це свято на двох. Кохайтеся! Хай ваші сексуальні експерименти цього дня принесуть насолоду, позбавлену травматизму.

 

А ось як - з гумором, іронією та національним колоритом - уявляє інтимні любощі українців художниця Тетяна Шевченко.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: