Люки, кабель, льохи, залізничні колії: нічим не гребують криворізькі "металісти"

КРИМІНАЛ
13.05.21 - 14:07

За останній тиждень патрульні виявили 6-х імовірних крадіїв - мисливців за металом, - повідомляє пресслужба патрульної поліції. 

Так, 5 травня у Центрально-Міському районі на вулиці Українська небайдужі містяни повідомили патрульним про чоловіка, який краде дроти. Інспектори прибули за вказаною адресою та виявили злодія - чоловік тримав у руках мішок зі зрізаною кабельно-провідниковою продукцією.

 

На вулиці Соборності Металургійного району чоловік намагався проникнути до чужого льоху. Коли на місце прибула поліція, він саме викопував метал із погреба.

 

6 травня на мікрорайоні 7-й Зарічний поблизу багатоповерхівки патрульні виявили чоловіка, який тягнув сумку з каналізаційним люком всередині. Криворіжець пояснив, що напередодні зняв кришку на вулиці Квартальній та хотів здати її на пункт прийому металу.

 

7 травня на вулиці Нестерова Довгинцівського району інспектори роти ТОР помітили чоловіка, який ніс у руках каналізаційний люк. 35-річний криворіжець зізнався, що зняв кришку неподалік та хоче її здати на металобрухт.

 

8 травня. На вулиці Карнавальна чоловік збирав біля будинку залізо та складав його під паркан. Нічого зв'язного про походження металу криворіжець пояснити не зміг.

 

11 травня на вулиці Спартака у Покровському районі інспектори помітили чоловіка, який розбирав частини залізничної колії. Криворіжець зізнався, що планував здати їх на металобрухт.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: