Магістрантка КДПУ стала лауреаткою фестивалю-конкурсу мистецтв «Odessa Summer-Fest»

КОНКУРС
09.08.21 - 12:24

Цього літа відбувся ІІ Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Odessa Summer-Fest», до якого долучилася магістрантка музично-хореографічного відділення факультету мистецтв Криворізького державного педагогічного університету, - повідомили у прессцентрі вишу.
 

Визначення переможців відбувалося за такими номінаціями: хореографія, вокал, диригування, театр, інструментальне, авторське виконавство, циркове та образотворче мистецтво. На конкурсі діяло дві системи оцінювання: для диригентів - за 100-бальною шкалою, для всіх інших – за 30-бальною.

 

Учасниця конкурсу -  магістрантка музично-хореографічного відділення Криворізького педагогічного університету Ірина Яблуновська стала лауреатом І місця в номінації «Диригування» за виконання музичних творів М. Леонтовича «Пряля» та Г. Свірідова «Співає зима».

 

«Хорове диригування відіграє важливу роль у моєму професійному становленні як особи, яка потребує спілкування з музикою. У техніці диригування можна показати всі бажані цілі, а це мені непогано вдається. Для мене була дуже важлива оцінка, яку поставить журі за моє виконання. Я щиро вдячна своїй наставниці й концертмейстеру, які допомогли мені здобути перемогу. Наразі я впевнена у своїх силах і можливостях, тому буду продовжувати працювати над собою, долучаючись до різноманітних музичних конкурсів», – прокоментувала свій успіх Ірина Яблуновська.

Фото з сайту КДПУ.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: