Мама боксера із Кривого Рогу Євгена Хитрова попросила сина не матюкатися в прямому ефірі

ПРИГОДА
29.12.20 - 9:13

Із нашим земляком, відомим боксером із Кривого Рогу Євгеном Хитровим, сталася курйозна ситуація, коли він давав інтерв'ю в прямому ефірі в мережі.

Під час прямого ефіру боксеру зателефонувала мама і попросила його не лаятися матом.

 

Відео опублікував канал Boxing Studio.

 

У ході емоційного інтерв'ю Хитров протягом двадцяти хвилин не добирав слів, рясно вкраплюючи у свою розмову найбрудніші матюки.

 

Наприклад, розповідаючи про перехід з аматорського боксу в професійний, він видав таку промову: "Я розумів, що наші під*ри, які біля керма, далі будуть зливати мене скрізь. Керівництво, яке їде захищати своїх спортсменів, мене, нах*й, не захищало, прям зовсім, бл*ть, не захищало. Тому нах*й я буду з ними тусуватися, якщо я приїхав, а вони мене там продали, потім там, бл*ть, продали. Вони заробляють гроші, а я що, х*й смокчу?"

 

Буквально за хвилину зв'язок у прямому ефірі з боксером перервався, після чого він повернувся і розповів, що йому телефонувала мама.

"Я перепрошую. Зателефонувала мама, сказала, щоб я не лаявся в ефірі. Тепер я буду без матюків. Тисяча вибачень. Ось що значить мама. Мама сказала, і син більше не лається. Тепер все - сина повинен слухати маму", - сказав Хитров.

 

Нагадаємо, Євген Хитров на аматорському рівні ставав чемпіоном світу в 2011 році і чемпіоном Європи в 2013-му. З 2013 року він перейшов у професіонали і на даний момент провів 22 бої, здобувши 20 перемог (17 нокаутом) при двох поразках. Попереднього разу 32-річний Хитров виходив на ринг у листопаді 2019 року, коли технічним нокаутом виграв у ганця Ернеста Амузу.

 

Джерело - УНІАН. Відео ефіру - нижче.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: