Майданчики VS вандали. У Кривому Розі полагодили 33 дитячих майданчики

ВАЖЛИВО
01.06.21 - 14:21

У Кривому Розі щороку встановлюють сучасні спортивні дитячі майданчики, на яких малеча із задоволенням грається. На сьогодні, їх у місті більше 300, і всі вони - на балансі районів.

Сьогодні Костянтин Павлов особисто проінспектував майданчики у Тернівському районі і заїхав на дитячий майданчик на вулиці Доватора, 2, який установили на прохання жителів, за особистої участі міського голови. 

 

«Я переконаний, що кожен із нас хоче жити у чистому, охайному місті. Безумовно, щодня вулиці, парки, сквери, дороги прибирають наші комунальні служби. Приємно, коли й мешканці включаються до наведення ладу в нашому спільному домі, за що я дуже вдячний криворіжцям! 
Ми намагаємося створити комфортні умови для відпочинку та дозвілля наших діток, встановлюємо ось такі гарні майданчики. І неприємно, що знаходяться ті, для кого немає нічого святого, хто просто так руйнує та знищує те, що зроблено криворіжцями, які прагнуть хороших, позитивних змін у рідному місті. 
А я закликаю всіх криворіжців бути небайдужими та берегти наш спільний дім – Кривий Ріг! Адже ми тут живемо, і від усіх нас залежить його затишок, комфорт та чистота!» - наголосив Костянтин Павлов.

Тільки з початку поточного року у нашому місті встановили 13 майданчиків. Розпочали та виконали ремонт на 33 майданчиках: відремонтували та пофарбували елементи, замінили пошкоджені частини, подбали про прилеглу територію. 

 

Однак вкрай гострим залишається питання випадків вандалізму, коли несвідомі жителі ламають та псують лавки, каруселі, паплюжать парки. На сьогодні вже зафіксували більше 30 таких випадків. У мерії це питання тримають на посиленому контролі, за кожним випадком фахівці інспекції з благоустрою та районні відділи ЖКГ складають відповідні акти та передають  до правоохоронних органів. 

 

Нагадаємо, згідно з Законом України «Про благоустрій населених пунктів», збитки, завдані об'єкту благоустрою в результаті порушення законодавства, підлягають відшкодуванню. Вандалу може загрожувати адміністративна відповідальність за дрібне хуліганство або кримінальна відповідальність за умисне знищення або пошкодження майна.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: