Мер Кривого Рогу Костянтин Павлов привітав медиків з професійним святом

СВЯТО
17.06.21 - 14:39

Міський голова Костянтин Павлов сьогодні привітав медичних працівників Кривого Рогу з професійним святом.

"Доступність та зручність надання медичних послуг, комфортні умови для лікарів та пацієнтів - над цим послідовно та системно працює керівництво міста", - підкреслив мер.

 

Завдяки проведеній комплексній роботі у Кривому Розі вже реалізовано низку важливих медичних проєктів: у межах муніципальної програми «Стоп-інфаркт» відкрито сучасний кардіологічний центр із двома ангіографічними відділеннями у дев’ятій лікарні, після передачі лікарень з обласного підпорядкування місту відремонтовано 10-у, 11-у лікарні, лабораторію у 16-ій, у багатопрофільній лікарні №2 запрацювало сучасне відділення блоку амбулаторного гемодіалізу, відкрито ще одне ангіографічне відділення. У місті створена та функціонує потужна мережа амбулаторій практики сімейної медицини, їх наразі 50. Коштом міського бюджету всі вони оснащені необхідним обладнанням, меблями, працюють аптечні пункти, є автомобілі для відвідування пацієнтів вдома.

 

Топ–проєкти 2021: капітальний ремонт інфекційної лікарні з облаштуванням сучасної клініко-діагностичної лабораторії, здатної робити за добу близько 100 ПЛР-досліджень на коронавірус; ремонт у міськлікарні №3, часткова реконструкція у «тисячці» та відкриття амбулаторії в Тернівському районі по вулиці Сірка.

 

На зустрічі з медпрацівниками мер Костянтин Павлов зазначив: «Ми всі розуміємо, що наші медзаклади необхідно модернізувати, встановлювати нове обладнання, і ми це поступово робимо. Третій рік галузь охорони здоров’я працює в умовах реформування. Є питання, і їх потрібно ще вирішувати. Місто не залишається осторонь проблем медиків. Наша позиція - зробити все від нас залежне, щоб максимально зберегти медзаклади та медичний персонал. Я щиро дякую за вашу працю, коли рік тому ми зіштовхнулися з загрозою коронавірусу. Ви перебуваєте на передовій боротьби з пандемією, і хочу запевнити - місто вас підтримувало й надалі буде допомагати».

 

«Ми вдячні місту за всебічну турботу і підтримку медицини. Адже у розпал коронавірусної пандемії ми були забезпечені засобами індивідуального захисту, згідно з усіма вимогами. У нас працюють висококваліфіковані й грамотні фахівці, які відповідально ставляться до роботи і з душею виконують свої обов'язки. Хотілося б напередодні Дня медичного працівника привітати всіх колег, побажати здоров'я, добробуту й успіхів в наших нелегких трудових буднях. Медики повною мірою заслуговують на вдячність мешканців нашого міста за повсякденну працю, доброзичливість, тактовність та милосердя», - підкреслила Анастасія Кузнецова, директорка Центру первинної медико-санітарної допомоги №5.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: