Мер Кривого Рогу проконтролював перебіг капітального ремонту амбулаторії №6

БЛАГОУСТРІЙ
12.07.21 - 11:40

Мер Костянтин Павлов провів робочу нараду щодо капітального ремонту амбулаторії загальної практики сімейної медицини №6 ЦПМСД №5 у Довгинцівському районі.

У Кривому Розі вже створено 50 сучасних амбулаторій. Місто продовжує ефективно співпрацювати з іноземними партнерами для залучення європейських ґрантів. У партнерстві з Українським фондом соціальних інвестицій у Кривому Розі реалізують 4 соціальних проєктів. Амбулаторія №6 - на черзі.

 

«Ми прагнемо розвивати рідне місто та покращувати комфортність життя мешканців. Важливо, щоб амбулаторії були доступні не лише для населення великих мікрорайонів, але й приватного сектору. Ця амбулаторія після ремонту стане комфортнішою для 12 тисяч криворіжців, які мешкають у віддаленому районі. Роботи треба вести комплексно: від заміни старих мереж - до фасаду та благоустрою території. І, звичайно, нове обладнання. У співпраці з УФСІ медики вже отримали гематологічний аналізатор, апарат ЕКГ, небулайзери, тонометри, різноманітні тест-системи. Головна мета - більш якісне і зручне медичне обслуговування для криворіжців, а також, що важливо, - комфортні умови праці для медиків», - зазначив Костянтин Павлов.

 

Консультантка з розвитку потенціалу громад Східного регіонального представництва УФСІ Тетяна Скляренко підкреслила: «Саме завдяки активній позиції та підтримці керівництва міста, роботи тривають щодня. Майже на 98% демонтували ґанки для облаштування їх пандусами, на 90% виконані роботи зі встановлення вікон та внутрішнє мурування перестінків» .

 

Стосовно інших проєктів з УФСІ, вже виготовлена і спрямована на одержання експертного висновку проєктно-кошторисна документація з ремонту амбулаторії №1 ЦПМСД № 7 по вул. Каткова, 2 (Інгулецький район). Наступним кроком буде підписання рамкової угоди та оголошення тендеру. 

 

У травні розпочали ремонтні роботи у дитячому садочку №255 на Інгульці, де замінюють вікна і двері на енергозберігальні, утеплюють фасад. І у вересні оновлений дошкільний заклад гостинно відкриє двері для малюків.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: