Мерія - про опалення. Коли усі криворіжці будуть із теплом?

ВАЖЛИВО
25.10.21 - 14:45

Із 12 жовтня у Кривому Розі розпочали опалювальний сезон. Першим тепло подали у бюджетні заклади, заклади охорони здоров'я - лікарні, пологові будинки.

Коли ж усі криворіжці будуть із теплом, нам розповів заступник міського голови Олександр Катриченко, який сьогодні проінспектував підготовку 5-ї котельні "Криворіжтеплоцентралі".

 

Наразі з теплом уже 28 дитсадків, 13 лікарень, більше 1100 багатоквартирних будинків. Учора ми подали тепло іншим категоріям споживачів. На сьогодні, в роботу запущені близько 60% котелень. Сьогодні продовжуємо запуск котелень і найближчим часом підключимо мешканців до центрального опалення.

 

Сьогодні мають подати тепло мешканцям Металургійного та Інгулецького районів (і на Інгульці, і на селищі Південного ГЗК). Розпочала свою роботу Криворізька теплоцентраль - це тепло для мешканців Покровського, Саксаганського, Довгинцівського та частини Інгулецького районів, - запевнив Олександр Катриченко.

 

"Загалом, опалювальний сезон у місті розпочався стабільно, плавно. Найближчим часом усі, хто мав бажання прийняти тепло, завтра-післязавтра його отримають. На всіх підприємствах сформовані бригади, щоб прийняти тепло і здійснити всі налагоджувальні роботи", - підсумував посадовець. 

 

Нагадаємо, на засіданні виконкому підтримали рішення Юрія Вілкула щодо тарифів на теплову енергію. Цього сезону тариф на тепло для мешканців не будуть змінювати - він залишиться на тому ж рівні, що й торік – 1701 грн/1Гкал.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: