Міністр охорони здоров’я йде в депутати. Максим Степанов очолить список «Слуг» в Одеській області

АКТУАЛЬНО
22.09.20 - 11:04

Очільник МОЗ повідомив, що прийняв рішення посилити команду Президента в Одеській області та погодився очолити список партії Слуга Народу в Обласну раду. Про це Максим Степанов написав на свої сторінці у фейсбук. 

«Я не політик, а державний менеджер. І вкрай відповідально ставлюся до своїх обов'язків, - йдеться в дописі. - Історично так склалося — мені не байдужий Одеський регіон. Разом з усією країною, Одещина заслуговує на реальні зміни, які розпочав Президент. Але реалізувати їх можливо тільки за наявності його команди у місцевій владі. Це унікальний шанс на зміни, який ми не можемо втратити».

 

На вибори міського голови Одеси від президентської партії йде Олег Філімонов, який у різні роки був ведучим програм "Джентльмен-шоу", "Камера сміху", "Зроби мені смішно", "Маски-шоу" та ін. Виступав у складі команди КВК "Одеські джентльмени".

 

Опонентом «Слуг» в обласну раду стане Вадим Рабінович, співголова політичної сили «Опозиційна платформа – За життя», а в мери – Микола Скорик.

 

Партія «Наш край» висуває екс-міністра транспорту Євгенія Червоненко, який вже встиг випустити передвиборчий ролик за мотивами фільму «Ліквідація».

 

За мерське крісло на прийдешніх виборах також змагатиметься діючий міський голова – Геннадій Труханов (партія «Довіряй справам»), який обіймає цю посаду з 2014 року.

 

 

 

 

Джерела - РБК-Україна, телеграм-канал "Політика країни". 

 

Фото на прев'ю зі сторінки Максима Степанова.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: