"Міс Всесвіт-2021": хто здобув корону красуні і чим вразила українська конкурсантка?

ЦІКАВО
17.05.21 - 15:51

У ніч проти понеділка 17 травня у Маямі минув конкурс краси "Міс Всесвіт-2021". Торік він був відкладений через пандемію коронавірусу.

Перемогу здобула представниця Мексики — 26-річна Андреа Меза. Діамантову корону їй передала переможниця 2019 року, модель з ПАР Зозібіні Тунці.

У своїй фінальній промові, коментуючи те, як змінилися стандарти краси в світі, дівчина заявила, що людство розвинулося як суспільство, але також розвинулися і стереотипи.

"Краса - це не просто те, як ми виглядаємо. Для мене краса - це те, що випромінює наш дух і наші серця. Ніколи не дозволяйте комусь говорити вам, що ви не цінні", - сказала переможниця.

 

 

Друге місце посіла представниця Індії, третє місце отримала дівчина від Бразилії, четверте — Домініканської республіки і п'яте — конкурсантка від Перу.

 

Україну на конкурсі представляла 28-річна Єлизавета Ястремська з Києва. Українка з успіхом увійшла до числа 21 найкращих конкурсанток.

 

 

У фіналі конкурсу Єлизавета продемонструвала образ у розкішній червоній сукні, створений українським модним домом Maxima. Але особливо підкорила всіх неймовірна сукня під назвою "Душа-Витинанка", створена майстрами Rada.ethno і дизайнеркою Наталією Шевчук.

 

 

На виготовлення цього вбрання знадобився місяць, працювали над ним 7 майстрів, а вага костюму склала 7 кілограмів. Виготовлене вбрання із 15 метрів атласної тканини білого і чорного кольорів. 

 

 

 

Джерело - ТСН та ВВС.Україна.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: