Міський голова Юрій Вілкул привітав криворіжців із Днем Європи

ПРЯМА МОВА
15.05.20 - 18:38

Завтра, 16 травня, в Україні відзначають День Європи.

Міський голова Юрій Вілкул привітав криворіжців з цим святом.

 

'Шановні  земляки!
Вітаю вас зі святом Дня Європи в Україні! Цей день є символом дружніх відносин і співпраці з Європейським Союзом та чудовою нагодою дізнатися більше про культури європейських країн.

 

Відзначення Дня Європи є важливим кроком у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.

 

Кривий Ріг надає особливого значення цьому святу, відзначення якого у минулих роках супроводжувалося яскравими заходами, у яких традиційно беруть участь представники національних меншин, гості з інших міст України, представники європейських держав.

 

Цього року, враховуючи ситуацію, такий формат заходів скасовано, проте кожен із нас може святкувати День Європи вдома – на відстані, але у єдності. Впевнений, що разом ми подолаємо будь-які труднощі та продовжуватимемо працювати задля рідного міста.

 

Свої вітання криворіжцям із Днем Європи, 245-ю річницею заснування міста та 100-річчям міської ради висловила посол Федеративної Республіки Німеччини в Україні Анка Фельдгузен, яка також підкреслила важливість відзначення цього свята у цей складний період.

Щиро бажаю здоров'я та гарного святкового настрою!"

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: