Міст у парку Гагаріна в Кривому Розі готовий наполовину

АКТУАЛЬНО
21.07.20 - 13:14

Після того, як парк ім. Федора Мершавцева (колишній парк «Правди») був повністю реконструйований, а оновлений парк ім. Гагаріна з його космічними персонажами став одним із улюблених місць відпочинку дітей, від містян стали надходити побажання зробити шлях від одного парку до іншого коротшим. 

Для зручності мешканців у 2019-му році розпочали будівництво нового мосту.

 

На робочій нараді з будівництва пішохідного мосту міський голова Юрій Вілкул наголосив, що його категорично не влаштовують темпи робіт. Він дав завдання завершити роботи наприкінці серпня, - повідомляє міське управління преси.

 

На сьогодні будівельники виконали монтаж фундаментних опор, прогонів та пілонів. Ведуть роботи з улаштування вантів та пандусу. Довжина нового пішохідного мосту - 65,1 м, ширина пішохідної частини – 3 м. Конструкція є прольотною спорудою з трьома опорами, пілоном і канатними вантами.

 

На підходах до мосту, з обох боків річки Саксагань, облаштують тротуари завширшки 3 м, встановлять близько 20-ти світильників.

 

Мер Юрій Вілкул зазначив, що роботи необхідно пришвидшувати. Однак, це не має впливати на якість. Є певні відставання від графіку, які підрядна організація має надолужити в найкоротші терміни.

 

Фото міського управління преси.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: