Місто підтримує АТОвців. Кривий Ріг виділив ще 131 учаснику бойових дій земельні ділянки

СОЦІУМ
27.12.19 - 14:12

Міський голова Юрій Вілкул вручив учасникам АТО, ООС, членам їх сімей, родинам загиблих витяги з рішення міськради щодо безоплатної передачі у власність земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, - повідомляє міське управління преси та внутрішньої політики.

«Місто приділяє величезну увагу підтримці учасників бойових дій та їхнім сім'ям. Системно створюються комфортні умови для оздоровлення та реабілітації військовослужбовців, надається підтримка родинам загиблих бійців в зоні АТО, ООС та інше. Однією з форм такої підтримки є надання права на власність мати свою земельну ділянку для будівництва», - зазначив Юрій Вілкул.

 

Учасники бойових дій, члени сімей загиблих не витрачають власні кошти на підготовку містобудівної та землевпорядної документації – всі витрати на себе взяло місто.

 

На грудневій сесії депутати підтримали рішення про безоплатну передачу у власність земельних ділянок для будівництва житлового будинку, господарських будівель і споруд 131 учаснику антитерористичної операції та членам їх сімей. Вони отримали витяги з рішення, після чого зможуть зареєструвати право приватної власності на земельні ділянки.

 

У поточному році міською радою були затверджені проєкти землеустрою під розміщення садибного будівництва в межах міста ще на 451 земельну ділянку на вулицях Старовокзальній, Халтуріна, Каменедробильній у Центрально-Міському районі, на вулицях Сергія Параджанова, Молодіжній у Довгинцівському районі, між вулицями Доватора та Маршака у Тернівському районі. Розподіл цих ділянок, на разі, майже завершується.

 

Фото зі сторінки міського управління преси та внутрішньої політики у соцмережі.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: