Місто закупить 50 нових тролейбусів для Кривого Рогу у 2019 році

АКТУАЛЬНО
22.12.18 - 11:08

Учора підписали Договір гарантії, компенсації та підтримки з Європейським банком реконструкції та розвитку. Відтак, Кривий Ріг ще на крок наблизився до  запланованого придбання півсотні нових комфортабельних тролейбусів. Планується, що їх доставлять до міста у першому півріччі 2019 року.

Під час зустрічі з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку, міський голова Юрій Вілкул зазначив, що підтримка і розвиток муніципального транспорту, удосконалення мережі і  підвищення якості пасажирських перевезень - ключовий напрямок роботи мерії. Це питання  вкрай важливе  для криворіжців, передусім - для пільгових категорій. У період, коли держава відмовилась фінансувати пільгові перевезення, підтримку комунального транспорту взяв на себе міський бюджет.
 

«Тільки цьогоріч ми 38 мільйонів гривень виділили на забезпечення пільгового проїзду в електротранспорті. Близько 50 сучасних тролейбусів важливо випустити на вулиці Кривого Рогу. І ми на стадії реалізації проекту», – зазначив міський голова.
 

Мер подякував партнерам за співпрацю та допомогу в розвитку транспортної інфраструктури і  зазначив - в 2019-му році в Кривому Розі запрацює нова маршрутна мережа. Пріоритет - саме  муніципальний електротранспорт.  Представники ЄБРР запевнили, вже у першому півріччі нового року в місті можна очікувати на 50 нових  тролейбусів. Партнери відзначили згуртовану роботу команди Кривого Рогу.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: