Між теплим і холодним фронтами. Якою буде погода на Великдень?

ПОГОДА
15.04.20 - 13:36

У суботу, 18 квітня, та на Великдень, 19 квітня, прогнозують похолодання. Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook зазначила, що найближчими днями стане прохолодніше.

У Чистий четвер і Страсну п'ятницю, 16 і 17 квітня, трохи потепліє. 16-го квітня опадів не очікується, переважатиме підвищений атмосферний тиск.

 

Між теплим фронтом та наступним за ним холодним фронтом  існує так званий теплий сектор. Ось у нього ми завтра і потрапимо, а, отже, температура повітря суттєво підвищиться, вдень передбачається до +12+18 градусів, а подекуди й до +20 градусів. Проте ніч ще залишається холодною, +1+6 градусів, місцями є ймовірність невеликих заморозків.

 

Особливість завтрашнього дня - сильний, до штормового, вітер. Напрямок поміняється із північно-західного на південно-західний, що нам зараз на руку.

 

Проте в суботу та на Великдень знову очікується похолодання, 17-18 квітня у столиці пройдуть дощі. Словом, передвеликодня погода обіцяє бути строкатою, яскравою, складною та цікавою. Все, як завжди в Україні", - написала Наталка. 

 

По-літньому тепла погода прийде до України вже в травні.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: