Моделюватимуть майбутнє. У Кривому Розі стартувала освітянська (не)конференція

ОСВІТА
14.05.21 - 11:34

14 травня розпочалася довгоочікувана подія в освітянському житті не тільки Кривого Рогу, а й всієї України – магістральна (не)конференція міні #EdCampKryvyiRihSchool114.

На цю подію зареєструвалися 220 учасників і учасниць із 16 областей України та Молдови. 

 

"У програмі цього року - тема «Моделюємо майбутнє через STEM-STEAM-STREAM». На учасників очікують змістовні сесії різних форм проведення від кращих експерток та експертів, вчителів та вчительок, чудові фотозони, нетворкінг, сюрпризи, подарунки та квести, а також безпрограшна лотерея від «Ввсеосвіти», спілкування у локації «НадзвиЧАЙна та ціКАВА подія EdCamp» та багато іншого. І все це - на свіжому повітрі, на подвір’ї КЗШ №114 та у парковій зоні", - розповідають організатори.

 

Подію проводять за сприяння та фінансової підтримки голови Інгулецької райради Сергія Жеребила. Офіційні партнери - ГО EdCampUkraine, відділ преси, освіти та культури Посольства США, Фонд імені Гайнріха Бьолля, компанія EdPro, видавництва «Шкільний Світ» та «Ранок», пресцентр «Накипіло», НУШ, спільнота "Велика ідея". Партнерами події на місцевому рівні є ПК «Інгулець», ЦДЮТ «Ріднокрай», музична школа №7, фаховий коледж КНУ, Інгулецький професійний ліцей. Координаторка події EdCampKryvyiRihSchool114 - директорка КЗШ №114 Людмила Хорькова.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: