«Молодіжні лідери України». Активних криворіжців запрошують на волонтерський тренінг

АКТУАЛЬНО
13.11.20 - 14:43

Активні хлопці та дівчата з Кривого Рогу можуть долучитися до проєкту «Молодіжні лідери України» та ініціативи «Волонтерство – це твій ПЛЮС». Для них Червоний Хрест України організовує тренінг. Навчатимуть ефективному лідерству та волонтерству, - повідомив заступник начальника управління молоді і спорту ДніпроОДА Владислав Яцук.

Щоб долучитися до волонтерського руху, необхідно заповнити анкету. Відбір проводитиме Червоний Хрест України. Тренінг відбудеться цьогоріч.

 

Учасників навчатимуть створювати команду, визначати потреби спільноти. А ще – ефективному лідерству, розробці соціальних активностей та гуманітарній дипломатії. Найуспішніші учасники проєкту поїдуть ділитися досвідом до Данії.

 

Анкети слід заповнити до 23.59 18 листопада 2020 року.

 

Відбір учасників відбуватиметься у 3 етапи. На першому розглядатимуть анкети. Тим, хто пройде до другого етапу, запропонують зробити відеопрезентацію – розповісти про себе, свою спільноту та власні ідеї суспільних змін.

 

Учасників останнього етапу запросять на особисте інтерв’ю та перевірять їхнє вміння працювати в команді.

 

Проєкт «Молодіжні лідери України» реалізують за програмою Міністерства закордонних справ Данії.

 

Партнери – Данський Молодіжний Червоний Хрест, Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства і Національна Молодіжна Рада України.

 

Фото з сайту ДніпроОДА.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: