Мотоцикл - це вітер і свобода. У Кривому Розі відбувся масштабний зліт байкерів

ЦІКАВО
11.09.21 - 14:36

Зліт, присвячений пам'яті Костянтина Павлова, зібрав не тільки байкерів Кривбасу, яких представляв клуб «Black Ravens», а й сотню учасників із Дніпра, Одеси, Кропивницького, Києва, Нікополя та інших міст України. Колона проїхала головними вулицями Кривого Рогу.  

На всіх етапах підготовки і проведення цей масштабний зліт підтримує Фонд «Українська перспектива». Глава Фонду Олександр Вілкул сам більше 30 років серйозно захоплюється мотоциклами.

 

Масовий інтерес містян до яскравого байк-шоу вчергове довів: авто- і мотоспорт у Кривбасі продовжують розвиватися і об'єднувати навколо себе людей. 

 

 

Криворіжці активно цікавилися байками - від раритетних «дідів» до сучасних гоночних мотоциклів. Погляди привертали і представлені на площі біля цирку машини-ветерани, і авто рідкісних марок.

 

 

«Для мене мотоцикл - це вітер, свобода. Це не порівняти з автомобілем. Я виїжджаю на мотоциклі рідко, просто щоб відпочити і отримати задоволення. Нікуди не поспішаю, ніколи не жену. Сьогодні ми всі зібралися, щоб вшанувати пам'ять нашого друга, мера Костянтина Павлова. Він завжди підтримував технічні види спорту, сам любив драйв. Ми зібралися показати, що ми - велика команда, яка продовжить справу Костянтина Павлова», – сказав радник міського голови Андрій Гальченко. 

 

 

До програми шоу увійшли екстремальні трюки на байках у виконанні професійних каскадерів. Працювали фотозони, де можна було зробити ексклюзивні фото з представленими машинами, а ще «відчути себе в сідлі».

 

 

«Костянтин Павлов був сильною людиною з криворізьким характером. Він любив життя, музику, драйв. Разом в команді Олександра Вілкула ми організували для криворіжців і жителів Дніпропетровщини багато видовищних, спортивних, музичних заходів. Мені дуже приємно, що сьогодні зліт байкерів присвячений моєму другові, брату, меру Кривого Рогу Костянтину Павлову. Всі проєкти, які разом задумали, ми обов'язково реалізуємо», – зазначив депутат обласної ради від Блоку Вілкула «Українська перспектива» Вадим Щокін. 

 

Сергій Грежінець, президент байк-клубу «Black Ravens» наголосив, що діяльність клубу завжди знаходить розуміння і підтримку з боку міської влади Кривого Рогу. Цього року зліт проходить також за сприяння міського департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту.

 

 

«Наш клуб за майже 20 років свого існування завжди брав активну участь у розвитку моторуху, у житті міста», - сказав Сергій Грежінець.

 

 

 Він розповів, що для самих байкерів такі зустрічі - найкраща можливість поспілкуватися, а для криворіжців - побачити в рідному місті моторізноманіття.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: