Моторошна ДТП у Тернівському районі: в якому стані постраждалі 

ДТП
04.07.22 - 14:50

Як ми писали, 2 липня пізно ввечері на вулиці Олексія Солом’яного зіштовхнулися Audi і Renault. Унаслідок лобового зіткнення 18-річна пасажирка Audi загинула на місці. Водія автівки і ще двох 17-річних пасажирів забрала «швидка». 

Наші журналісти дізналися, в якому стані постраждалі. 
 
Водій Audi потрапив до «тисячки». Хлопець у важкому стані. 
 

 "До нас надійшов молодий чоловік, був госпіталізований спочатку у відділення політравми, був у важкому стані, тому госпіталізований одразу в реанімацію. Наразі переведений до нейрохірургічного відділення. Прогнозувати поки щось не можемо. Його стан стабільний, але важкий", - розповіла завідуюча відділенням екстреної невідкладної медичної допомоги 2-ої міськлікарні Олена Сиротюк. 
 

 

Двох травмованих пасажирів автівки – 17-річних хлопця й дівчину – доправили до підрозділу 16-ої міськлікарні.  
 

«Діти отримали різані та рвані рани, множинні забиття, садна грудної клітки, верхніх і нижніх кінцівок. Виконано всі обстеження щодо ушкоджень внутрішніх органів. Дітям була надана вся необхідна допомога. Вони перебувають зараз у відділенні дитячої травматології. У хлопця гемартроз лівого колінного суглоба, проведена пункція суглоба і мобілізація. Діти продовжують лікування", - розповів директор структурного підрозділу КП "16 міськлікарня" Володимир Мельниченко.                                                      

 

 Водій Renault і його родина були обстежені лікарями, госпіталізації не потребували.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: