Ми пам’ятаємо. Криворіжці автопробігом вшановують пам'ять Кузьми Скрябіна

ПАМ'ЯТЬ
02.02.22 - 11:33

Сьогодні виповнюється 7 років від дня загибелі українського співака, телеведучого, продюсера, фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка. У день загибелі Кузьми по всій країні пройде хвиля заходів, присвячених його пам'яті.

У Кривому Розі за традицією шанувальники творчості Андрія Кузьменка організували автопробіг. Близько 30 автомобілістів прибули до місця загибелі музиканта під Лозуваткою, де встановлений символічний хрест.

 

На місці трагедії шанувальники творчості співака поклали квіти та запалили лампадки. На зустрічі звучали пісні артиста. Відома "Мам" прозвучала італійською. Її виконав шанувальник творчості Кузьми - італієць Роберто.

 

Ініціатори автопробігу Максим Глубокий та Дмитро Харченко повідомили: на квітень планують масштабний пробіг під гаслом «Я, Перемога і Кузьма», у якому візьмуть участь активісти та прихильники Скрябіна. Вони планують проїхати з Харкова на захід України, а потім і до Європи, щоб вшанувати пам'ять Андрія Кузьменка.

 

Нагадаємо, у нашому місті легендарний співак дав свій останній концерт. Наступного ранку, дорогою додому, Кузьма загинув у ДТП - на повороті його джип зіткнувся з молоковозом.

 

 











Фото: ТРК Рудана.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: