Милосердя рятує світ. Невідомий доброчинець перерахував 2,5 мільйона хворій криворізькій крихітці

БЛАГОДІЙНІСТЬ
19.05.21 - 13:17

У Кривому Розі триває збір коштів на лікування піврічної Аліси Шевчик, донечки рятувальника. Рідні Аліси розповіли, що невідомий благодійник перерахував на лікування дівчинки 2,5 мільйона гривень.

"Світ не без добрих людей! - переконані родичі Аліси. - Ми в цьому переконалися як ніколи. Нашому зайчику виповнилося 6 місяців, і дуже багато добрих сердець привітало Алісу! Величезне спасибі кожному, хто не пройшов повз нашу біду, адже тільки завдяки Вам ми зберемо цю суму для порятунку. Дякую за велику допомогу друзям Аліси і сім'ї Наталії Сивак! Спасибі нашим волонтерам за щоденну працю! І звичайно ж, до сліз... Неймовірно, але факт: у нас з'явився справжній ЧАРІВНИК, який перерахував Алісочці на лікування 2 500 000 грн! Слів подяки тут замало. Ми схиляємося перед Вами! Спасибі, що Ви не залишаєте нас у біді!"

 

Як ми писали, Аліса Шевчик страждає на рідкісну хворобу Вердінга-Гоффмана, або спінальну м'язову атрофію 1-го типу, і потребує дорогого лікування, а час на порятунок маленького життя спливає. Завдяки небайдужим людям, для Аліси купили дуже важливу апаратуру, яка забезпечує необхідний догляд.

У діток із цим діагнозом - слабкі м'язи всього тіла, через хворобу їм дуже важко дихати, деформується грудна клітина, дитина дихає дуже часто і в основному "животиком". Через це знижується показник насичення крові киснем. Для контролю за цим потрібен пульсоксиметр. Якщо Аліса найближчим часом не отримає специфічне лікування, її стан буде погіршуватись, і, ймовірно, скоро їй доведеться бути весь час під апаратами. В Україні немає препаратів для лікування або хоча б підтримки задовільного стану з таким діагнозом. Єдиний шанс – лікування в США. 

 

Долучитись до порятунку маленької Аліси можна за реквізитами:

 

Картка «ПриватБанк», Шевчик Олексій Юрійович (батько): 5168 7573 7620 2091

 

Картка «Монобанк», Шевчик Галина Викторівна (мама): 5375 4141 0823 2736.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: