На 8 років сяде до в'язниці рецидивіст, який торік зарізав товариша в центрі міста

КРИМІНАЛ
24.11.20 - 11:42

До 8 років позбавлення волі засудили чоловіка, який торік убив товариша біля криворізької мерії, - повідомляє пресслужба Жовтневого районного суду.

Нагадаємо, в червні 2019 року у вечірній час у сквері біля мерії, на площі Молодіжна, 1, працівники Муніципальної гвардії, обходячи територію, натрапили на труп чоловіка. Біля нього сидів собака.

 

Згодом стало відомо, що того вечора два чоловіки, віком 42 і 34 роки, зустрілися в центрі міста. Між ними вже довгий час тривали неприязні стосунки. Того дня знову виникла сварка. Ножем, який мав при собі, 42-річний обвинувачений завдав потерпілому не менше 5 ударів, після чого покинув місце скоєння злочину.

 

Постраждалий зміг пройти ще декілька кроків і помер від нанесених ран.

 

На суді обвинувачений частково визнав вину у скоєному злочині і заявив, що захищався від дій потерпілого та не збирався його вбивати. Однак вина убивці була повністю доведена дослідженими у суді доказами та свідченнями очевидців.

 

Колегія суддів Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу ухвалила вирок неодноразово судимому 42-річному громадянинові Д. за скоєння умисного вбивства і призначила покарання - 8 років позбавлення волі.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: