На Бузковому балу в танці закружляють 20 пар АТОвців та волонтерів

ПОДІЯ
11.04.19 - 14:17

20 танцювальних пар АТОвців, волонтерів та їхніх рідних вже цієї суботи закружляють на щорічному Бузковому балу.

На святі будуть представлені різноманітні танцювальні ігри, колективні та сольні номери, акомпануватимуть гостям два військові оркестри.

«Весняні та різдвяні бали для АТОвців та волонтерів давно стали традицією. Їх влаштовуємо третій рік поспіль. І репетиції, і участь у святі сприяють якомога швидшій адаптації наших воїнів до мирного життя. А ще – це чудова нагода провести час разом із рідними людьми та побратимами, – зазначила начальник управління з питань учасників АТО Дніпропетровської ОДА Наталія Шуліка.
  

 

Цьогорічний бал відбудеться вже 13 квітня, о 16:00 у павлоградському Палаці культури «Мир». За традицією, захід – благодійний і вхід на нього вільний. Із нового – бал вперше стартує не в обласному центрі. Так організатори сподіваються залучити АТОвців з районів. Долучитися до свята може кожен охочий.

«Учасники заходу зможуть і цього разу перерахувати кошти. Наразі збираємо на лікування пораненого бійця з Павлограда, за життя якого борються медики лікарні ім. Мечникова», – пояснює Наталія Шуліка.

 

 

 

Фотографії з інформаційного порталу  depoДніпро та Дніпропетровської ОДА.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: